“En la frontera”, el podcast de Xavier Morlans i Gabriel Jaraba

Xavier Morlans i Gabriel Jaraba enregistrem i publiquem cada semana, a Catalunya Religió, un podcast en el qual conversem tots dos sobre tota mena de qüestions, des d’un punt de vista humanista i cristià. Morlans és capellà de la diòcesi de Barcelona, vicari de la parroquia de Santa Anna, Hospital de Campanya i Doctor en […]

En la frontera, amb Gabriel Jaraba i Xavier Morlans per Catalunya Religió

Xavier Morlans i Gabriel Jaraba enregistrem i publiquem cada semana, a Catalunya Religió, un podcast en el qual conversem tots dos sobre tota mena de qüestions, des d’un punt de vista humanista i cristià. Morlans és capellà de la diòcesi de Barcelona, vicari de la parroquia de Santa Anna, Hospital de Campanya i Doctor en Teologia. A tots dos ens agrada mirar de cara alló que passa “en la frontera”, en el sentit que el papa Francesc dóna aquesta expressió: els marges que solen ser arriscats, irregulars i potencialment innovadors, i interpel·lar una audiencia laica poc acostumada a que els mitjans tractin temes “espirituals” i alhora arrelats a les realitats socials i culturals.

A En la frontera Xavier i Gabriel parlem com a amics de fa dècades que som, apassionats per la música i lectors voraços, sense embuts, amb respecte i amb afecte. Proposem a amics i lectors que s’afegeixin a aquest diàleg que vol normalitzar a la comunicació els continguts i els punts de vista cristians.

Nº 8 i últim:

Unitat de la humanitat i consciencia

Podcasts anteriors

Artículos relacionados