Tots els meus llibres i publicacions

firma-llibres.jpg

Youtuber portada buena

YOUTUBER. CÓMO CREAR VIDEOS DE IMPACTO Y TRIUNFAR CON ELLOS EN INTERNET. Ed. REDBOOK. Barcelona, 2015.

El segon volum de la col.lecció Taller de Comunicación, sobre el fenòmen dels youtubers, els joves que han trobat un nou i poderós mitjà d’expressió en crear vídeos i difondre’ls en la xarxa. Aquest llibre explica i analitza el cas i és, a més, un manual d’iniciació a la producció, realització i postproducció audiovisual, amb  el que qualsevol aficionat pot començar a crear els seus propis vídeos i afegir-se a la legió de youtubers que es fan escolta per tot el món.

Descripció dels continguts i materials

 

 

cubierta libro twitter

TWITTER PARA PERIODISTAS. Ed. UOC. Barcelona, 2015.

L’editorial de la Universitat Oberta de Catalunya publica aquest manual de bones pràctiques en Twitter adreçat als periodistes, per a que els professionals de la informació treguin profit de les grans possibilitats d’aquesta plataforma. Els no professionales trobaran en ell una guia molt clara i resumida de com aprofitar al màxim la xarxa social i articular-la amb altres xarxes i plataformes. Publicat en edició impresa i en ebook.

Descripció dels continguts, materials i compra en línia.

 

Periodismo-en-internet-prev

PERIODISMO EN INTERNET. Cómo escribir y publicar contenidos de calidad en la red. Ed. Robinbook. Barcelona, 2014.

Manual d’introducció al ciberperiodisme per a estudiants de comunicació i públic en general, de totes les edats, que ensenya, pas a pas, a utilitzar les eines i estratègies de la web 2.0 per treure profit de les àmplies possibilitats de publicació, relació i promoció que ofereix la xarxa. Escrit en un estil del tot didàctic, ple de recursos, enllaços i exemples pràctics i aplicables immediaatament.

Descripció dels continguts, materials i compra en línia,

escribir para la red

ESCRIBIR PARA LA RED. Reflexiones sobre la nueva (y ieja) escritura informativa online. José Manuel Pérez Tornero y Santiago Tejedor, eds. Article: “Periodismo en tuits, ciberperiodismo esencial”, per Gabriel Jaraba. Ed. Gabinete de Comunicación y Educación i Departament de Periodisme de la UAB, Cerdanyola del Vallès 2014.

Llibre col.lectiu escrit pels professors més representatius dels estudis de ciberperiodisme d’Espanya i Amèrica, on proposo una aproximació a les bones pràctiques periodistes a la xarxa social Twitter.

El llibre està publicat només en edició electrònica (PDF) i es pot descarregar gratuïtament.

Descripció dels continguts i descàrrega gratuïta.

 

viajar sentir pensar

VIAJAR, SENTIR Y PENSAR. José Manuel Pérez Tornero y Santiago Tejedor, eds. Relat de viatges: “¡Colombia vive!”, per Gabriel Jaraba, Ed UOC, Barcelona 2013.

Llibre col.lectiu de periodisme de viatges, per diversos autors, en el qual publico el relat d’un viatge a Colòmbia realitzat en el moment més tens del conflicte entre la guerrilla, el govern, els paramilitars i el narcotràfic, pocs dies abans de l’assassinat de Bernardo Jaramillo, candidat de la Unión Patriótica.

Llegir el relat.

Comprar en línia. Els drets d’autor són a benefici de la fundació dels Tarahumara, poble nadiu de Mèxic, destinats a la seva promoció i desenvolupament.

cristiano impertinente

DIARIO DE UN CRISTIANO IMPERTINENTE. Juan Ramón Junqueras Vitas. Prólogo de Gabriel Jaraba. Ed. Domosfera. Zaragoza 2014.

Pròleg al llibre de Juan Ramón Junqueras en el qual fa reflexions sobre el cristianisme contemporani des d’una perspectiva protestant. En ell relaciono l’autor amb la nissaga d’escriptors cristians espanyols disconformes, com José Jiménez Lozano, Enrique Miret Magdalena, Pedro Miguel Lamet i Joan Gomis.

Llegir el pròleg.

Comprar en línia.

 

Cubierta CM 14

MASONERÍA Y POLÍTICA. Doscientos años después: esto no es una crisis, es una contrarrevolución antidemocrática, por Gabriel Jaraba. Revista Cultura Masónica nº 14.

Article publicat al monogràfic sobre maçoneria i política de la revista Cultura Masónica, en el qual analitzo la situació política i socioeconòmica actual a la llum del lliurepensament progressista de la francmaçoneria.

Llegir l’article.

Descarregar un exemplar gratuït de la revista (PDF) o comprar-la en paper en línia.

 

cubierta_cm_5

MASONERÍA Y RELIGIÓN. Más allá de la creencia: la realidad de una espiritualidad liberal y democrática, por Gabriel Jaraba. Revista Cultura Masónica nº 11.

Article publicat al monogràfic sobre maçoneria i religió de la revista Cultura Masónica, en el qual descric les característiques d’una sociabilitat transpersonal democràtica, desenvolupada en els últims 300 anys, i menstinguda o combatuda pels dogmatismes de tots els signes.

Llegir l’article.

Descarregar un exemplar gratuït de la revista (PDF) o comprar-la en paper en línia.

scroll to top