Humanitats

La primatòloga Jane Goodall pronuncia una conferència a Girona

goodall

La primatòloga Jane Goodall pronunciarà el 27 de maig a girona una conferència sobre el seu treball científic i experiència vital amb els ximpanzès.

El treball de Goodall sobre els ximpanzés salvatges ha permés comprendre els primats superiors com a individus amb ment, personalitat i emocions pròpies.

Nascuda a Londres l’any 1934, als 23 anys va viatjar a Kenia, on treballà amb l’antropòleg Louis Leakey; l’any 1960 van viatjar junts a Gombe, Tanzania, amb l’arriscada missió d’investigar per primera vegada els ximpanzés salvatges, un estudi que inicialment havia de dur-se a terme en sis mesos i, que finalment s’ha perllongat al llarg de la seva vida. Les seves investigacions han revolucionat la comunitat científica.

Goodall, de 82 anys,  manté una intensa activitat que la té 300 dies a l’any viatjant pel món. El 1977 va fundar Institut Jane Goodall, institució que manté 17.000 grups actius en 130 països dedicats a l’educació ambiental. La seu de l’institut al nostre país és a Barcelona. La seva feina consisteix a promoure programes de mobilització i educació ambiental per millorar l’entorn.

El 2015, Jane Goodall va ser a Barcelona per rebre el  Premi Internacional Catalunya i el premi Sol d’Or del Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient de Barcelona, que dirigeix Claudio Lauria.

 

Lee sobre mis reflexiones y actividades cotidianas en GABRIEL JARABA BLOG

En este sitio web, GABRIEL JARABA ONLINE, figuran mis textos y documentos y noticias y recursos sobre los asuntos que me interesan. Mis reflexiones y actividades cotidianas se publican en GABRIEL JARABA BLOG, de manera más ligera y a modo de intervención.
Ir a Gabriel Jaraba Blog›
Te recomiendo que visites mi blog o leas las últimas publicaciones en el módulo de abajo.

SUSCRÍBETE A LAS ACTUALIZACIONES PER CORREO ELECTRÓNICO

Sólo hace falta que envçies tu dirección de correo electrónico al enlace siguiente (vuestros datos serán custodiados).
Suscríbete a Gabriel Jaraba Online por correo electrónico