Humanitats

Convoquen una beca de recerca sobre el llegat de Pasqual Maragall

maragall

La Fundació Catalunya Europa ha convocat una beca de recerca que té com objecte la figura de Pasqual Maragall. La beca pretèn promoure i estimular entre els investigadors la realització d’estudis sobre el pensament i l’acció política de Maragall, així com l’impacte del seu llegat en la historia de Catalunya.

La convocatòria de recerca es dotarà amb 15.000 € anuals, que es preveu fer en 3 pagaments de 5.000 € cada un. A més de l’ajut econòmic, la Fundació Catalunya Europa impulsa la publicació del treball derivat de la recerca, a través d’una línia de publicacions amb l’editorial RBA

Les actuacions d’investigació objecte d’aquesta convocatòria de recerca s’hauran de desenvolupar en el període d’un any, a partir de la data en què finalitzi l’acceptació de la convocatòria de recerca, i es podrà prorrogar un any més en el marc d’aquest programa. La Fundació es reserva el dret de retirar l’ajuda si l’informe de seguiment no és satisfactori.

El termini per a la presentación de sol.licituds es clou el 31 de març de 2014.

Més informació: Fundació Catalunya Europa, info@catalunyaeuropa.net

Lee sobre mis reflexiones y actividades cotidianas en GABRIEL JARABA BLOG

En este sitio web, GABRIEL JARABA ONLINE, figuran mis textos y documentos y noticias y recursos sobre los asuntos que me interesan. Mis reflexiones y actividades cotidianas se publican en GABRIEL JARABA BLOG, de manera más ligera y a modo de intervención.
Ir a Gabriel Jaraba Blog›
Te recomiendo que visites mi blog o leas las últimas publicaciones en el módulo de abajo.

SUSCRÍBETE A LAS ACTUALIZACIONES PER CORREO ELECTRÓNICO

Sólo hace falta que envçies tu dirección de correo electrónico al enlace siguiente (vuestros datos serán custodiados).
Suscríbete a Gabriel Jaraba Online por correo electrónico