Aministia Internacional Catalunya celebra el seu 6è Fòrum Anual

ai.jpg

ai

Amnistia Internacional Catalunya celebra el seu 6é Fòrum Anual d’Amnistia Internacional Catalunya, dissabte 15 d’octubre de 9.30 a 14.30h a les Cotxeres de Sants (Carrer de Sants, 79, Barcelona).

El Fòrum Anual és un espai de debat i reflexió obert a la ciutadania sobre temes d’actualitat des d’una perspectiva de drets humans, i amb la participació d’activistes d’AIC i altres entitats i persones expertes que també treballen en aquest àmbit.

El fòrum d’Amnistia Internacional Catalunya tindrà enguany com a fil conductor la nova legislació en matèria antiterrorista i la vulneració de drets humans a la xarxa.

Els dos blocs temàtics sobre els quals es debatrà enguany en el Fòrum seran la retallada de drets i llibertats en nom de la seguretat i l’anomenada «guerra contra el terror» i, d’altra banda, les oportunitats i limitacions que presenta l’activisme online en la defensa dels drets humans a la xarxa així com la vigilància massiva a què ens sotmeten els governs a Internet.

Com a convidats al Fòrum, intervindran Bru Aguiló i Tono Carbajo (Fotomovimiento), Thais Bonilla (Defender a quien Defiende), Carlos Sánchez Almeida (Bufet Almeida) i Nacho Alamillo (Astrea), a més de persones expertes d’AIC.

Hashtags per seguir-ho a Twitter: #discursdelapor; #forumAIC

6è Fòrum Anual d’Amnistia Internacional Catalunya

Programa (PDF)

Amnistia Internacional Catalunya

scroll to top